22.3.13

kevät?!

kevät voisi jo tulla, mulla on uusi keväthattukin. Tämä on monella tapaa uusi aluevaltaus: luonnonvalkoista pitsiä. Malli on Melissa LaBarren skinner hat. Ruma nimi, mutta kiva malli. Myös helppo ja mukava neuloa. Alkuperäisessä ohjeessa on kolme pitsimallikerran toistoa, mä tein vain kaksi, koska en halunnut niin lörppää pipoa. Tää lörpöttää vain vähän. Yksi mallikerta on siis hieman vajaa kaksi lehtikerrosta korkea. Lisäksi muokkasin kavennuksia enemmän oman mielen mukaisiksi.

Tää malli on niin joutuisa tehdä, että tein myös ärhäkän pinkin version kissanhoitajalle.


Lankana tässä valkoisessa versiossa on Handmaiden Fine Yarn Casbah Sock. Aivan ihanan pehmeä. Itse en tästä langasta raatsisi sukkia tehdä. Pipolanka oli jämä aiemmin neulomastani huivista.


Tämän ja edellisen postauksen väliin on mahtunut mm. neuleretriitti päivölässä ja talviloma. Retriitissä oli jälleen kerran mukavaa. Hieno tapahtuma! Myin retriitissä vanhoja lankoja pois, jotta saatoin ostaa uusia tilalle. Mukaan tarttui muun muassa nämä Hopeasäikeen sukkalangat, josta aioni neuloa itselleni Folded-paidan. Alunperin tähän malliin tarkoittamani langat ovat jo muotoutumassa villatakiksi kera kissanappien.


BFF sukat ovat valmistuneet, ja olen aloittanut äidille sukat Lanitium ex Machinan kimallesukkalangasta. Suloisen pallon pyöritteli Ritvis ♥.1 kommentti:

  1. Voi, toi Tapas näyttää niin syötävän ihanalta tuossa kerällä. Mä tein taannoin Skinnerin Wollmeisesta, on mun lempikevätmyssy ja tarkoitus olisi tehdä tälle keväälle uusi. :)

    VastaaPoista